top of page

Våra veterinärer

 

Vi investerar kontinuerligt både i vår personals kunnande och våra utrymmen och strävar efter att alltid vara tydliga i vår kommunikation internt och med kunder, bemöta patienter med största respekt och skapa långvariga relationer till så väl kunder som personal. För oss är det viktigt att personalen känner sig uppskattad och erbjuds vidareutbildning.

Vi vet att med ett starkt team kan man lyckas med nästan allt! 💚
IMG_2084.jpg

Maria Losvik

Veterinär

Jag har arbetat som veterinär med praktiskt patientarbete i 30 år. Jag är delägare av Losvika djurkliniker, och ledande veterinär. För fysiska veterinärbesök hittar du mej på Losvikaklinikerna. Onlinekonsultationer tar jag  emot via NetVet.

Till min familj hör min man Lars-Morten och våra två vuxna döttrar Hilde och Eirin. Vi har  hästar,  och två katter. På fritiden pysslar jag helst i stallet eller deltar i döttrarnas hobbyer musik och ridsport.

Meri Nurmi

Vet. med. kand.

Jag är på slutrakan av mina veterinärmedicinska studier och jobbar nu på Losvika djurklinik som veterinär. Det bästa med att veterinärjobbet är hur meningsfullt det är och att jag verkligen kan göra det från hjärtat.

 

Jag vill hjälpa djuren och deras ägare med sina problem, små som stora. Medan kärleken till djuren alltid finns där vill jag samtidgt aktivt utvecklas och lära mig nytt!

Meri Nurmi Losvika.jpg
109791280_1867885040018041_8348337038560640825_n.jpeg

Paju Tuuri

Veterinär

Jag har jobbat som veterinär sedan sommaren 2021. Ett av yrkets bästa sidor att ingen dag lär den andra lik. Jag vill utveckla mina kunskaper ständigt för att kunna hjälpa djur och ägare att leva en fungerande vardag tillsammans.

Jag bor i Limingo. Därifrån vikarierar jag kolleger  – bland annat på Losvika klinikerna. Till familjen, förutom min sambo, hör en blandad flock djur: hästar, en hund och en katt. Fritiden tillbringar jag i stallet, sadeln eller på skogsstigar samt yogamattan.

bottom of page