top of page

Våra veterinärer

 

Vi investerar kontinuerligt både i vår personals kunnande och våra utrymmen och strävar efter att alltid vara tydliga i vår kommunikation internt och med kunder, bemöta patienter med största respekt och skapa långvariga relationer till så väl kunder som personal. För oss är det viktigt att personalen känner sig uppskattad och erbjuds vidareutbildning.

Vi vet att med ett starkt team kan man lyckas med nästan allt! 💚
IMG_2084.jpg

Maria Losvik

Veterinär

Jag har arbetat som veterinär med praktiskt patientarbete i 30 år. Jag är delägare av Losvika djurkliniker, och ledande veterinär. För fysiska veterinärbesök hittar du mej på Losvikaklinikerna. Onlinekonsultationer tar jag  emot via NetVet.

Till min familj hör min man Lars-Morten och våra två vuxna döttrar Hilde och Eirin. Vi har  hästar,  och två katter. På fritiden pysslar jag helst i stallet eller deltar i döttrarnas hobbyer musik och ridsport.

Emma Woivalin

Veterinär

Jag är Emma och utexaminerades som veterinär från Helsingfors Universitet år 2020. Jag har sedan dess gjort varierande praktisering både kommunalt och privat.

Jag bor i Korsholm tillsammans med min man, våra barn, två hundar och tre katter. Jag drömmer om att bygga en hönsgård, men spenderar helst min fritid springandes på skogsstigar.

766A3903 2.jpg
109791280_1867885040018041_8348337038560640825_n.jpeg

Paju Tuuri

Vet. med. kand.

Jag har jobbat som veterinär sedan sommaren 2021. Ett av yrkets bästa sidor att ingen dag lär den andra lik. Jag vill utveckla mina kunskaper ständigt för att kunna hjälpa djur och ägare att leva en fungerande vardag tillsammans.

Jag bor i Limingo. Därifrån vikarierar jag kolleger  – bland annat på Losvika klinikerna. Till familjen, förutom min sambo, hör en blandad flock djur: hästar, en hund och en katt. Fritiden tillbringar jag i stallet, sadeln eller på skogsstigar samt yogamattan.

bottom of page